Invitasjon til duetrening og sosial helg hos Nedre Steien Fuglehundsenter

posted in: Aktiviteter, Nyheter

OFK inviterer til sosialhelg og duetrenig hos Nedre Steien Fuglehundsenter på Setermoen som drives av Marcus Lande. Villmarksmessen blir avviklet samme helg og det vil bli lagt til rette slik at de som vil delta på utstilling eller handle litt får mulighet til det. Området vi camperer på er kun ett par min med bil fra Villmarksmessen. Dette blir en sosial helg både for to og firbeinte.

 

Foreløpig program

 

Fredag 15 juni 

Oppmøte hos Marcus – Basecamp etableres – telt/campingvogn

Kl. 19:00 – Dressur og duetrening

 

Lørdag 16. juni:   

Det vil bli 2 økter med duetrening i løpet av dagen, tidspunkt kommer vi tilbake med. Dette vil bli samkjørt med utstillingen.

På kveldstid blir det grilling/sosialt (hver enkelt ordner for seg)            

               

Søndag 17. juni               

Kl. 11:00 – Duetrening

 

Overnatting kan gjøres i telt, lavvo, campingvogn eller bobil på området rundt gården til Marcus. Det blir felles grilling på lørdag. Hver enkelt ordner selv med grillmat, og ellers det man trenger av mat og drikke for helga. Pris for hele helga er kr 500,- pr. hund. Ta med kontanter – medlemmene ordner direkte med Marcus Lande. Påmelding til:  post@ofotenfuglehundklubb.no innen 12 juni med navn, telefonnr, antall hunder, alder på hunder og hvordan dere kommer til å campe.

Vi håper det er mange som ønsker å være med oss denne helga, og oppfordrer nye fuglehundeiere til å melde seg på. Dette blir både lærerikt og sosialt!