Klubbkveld med Einar Holmvik, kantina Nordkraft 20. juni kl. 18:00

posted in: Aktiviteter, Nyheter

Einar Holmvik gjester oss 20. juni i forbindelse med sin boklansering:

MITT LIV MED FUGLEHUNDER. Einar skriver følgende: Boka er i A4-format og 138 sider. Prisen på boka til medlemmene blir kr390,- og signert av meg til de som ønsker dette.  Hunder, jakt, jaktvenner, linjeavl og langsiktige stamtavler bakover for rasene ES og Pointer, jaktprøver og rangering og ekstraomtale av mine tre beste hunder.  Dressur, eller hvordan jeg lærer mine hunder å samarbeide for å yte sitt beste for å være best når det gjelder. Boka er også krydret med noen bilder og gode historier, og også litt kritikk av enkelte ting som tidligere er omtalt på min hjemmeside.

For å gjøre kvelden litt ekstra for medlemmene så er jeg selvsagt villig til å svare på alle spørsmål fra salen som angår hunder generelt.

 

Du kan lese mer om Einar Holmvik på hjemmesiden:

www.bjorklundkennel.com,