Klubbkveld med Einar Holmvik

posted in: Uncategorized

30 medlemmer av klubben var tilstede da Einar Holmvik hadde sin signingsferd for boklansering. En mann på 83 år med hundeerfaring gjennom et langt liv, hadde mange historier fra sine jaktprøver og engasjement i ulike klubber og forbund.  Et levende leksikon for noen avlslinjer for engelsksetteren og de siste årene også for pointeren.  En typisk trønder som, når han begynner å snakke, har han så mye på hjertet at det blir vanskelig å stoppe.  CV’en for premier på sine hunder er langt som et ondt år.

Etter hvert fikk vi en innføring i hvordan han trener sine hunder , der han i praktiske øvelser viste hvordan få hunden til å gå fot og apportøvelser. Dette er det skrevet om i boka hans.

Mange var nyskjerrig på hans bok og med vipps kontoen klar gikk bøkene unna…

Vår deltagelse på arrangementer i klubben er overveldende. Med 80 medlemmer hadde vi 40 % oppmøte. Det som også er artig å registrere er at vi har medlemmer fra 20 år – til godt over 80 år som er aktiv i ulike foraer.

Dette viser at klubben er i god utvikling og det å få flere yngre medlemmer, samtidig som at vi favner bredt i arrangementene, gir resultater for engasjement.

Skal være forsiktig å skryte av klubben, men vi får positive tilbakemeldinger fra andre i hundemiljøet på våre jaktprøver og andre arrangement. Einar Holmvik storkoste seg i Narvik og var svært positiv til klubben og oppmøtet.

Takker alle som deltok,  og følg med på sosiale medier – det blir flere arrangement utover….

GOD SOMMER TIL MEDLEMMENE, TO- OG FIRBEINTE