Nordlysprøven 18.-19. Mars

posted in: Aktiviteter, Nyheter

 

Ofoten Fuglehundklubb inviterer til todagers jaktprøve ved Altevatn 18.-19. mars 2017.

Påmelding til prøven skjer ved innbetaling til konto som merkes med hundens registreringsnummer, klasse man ønsker å stille i samt dato/dag man skal stille. For VK må dato for siste premiering oppgis. Hvis fører er andre enn eier må dette også påføres.

Påmelding: Innen 1. mars til kontonummer: 4605 40 83009.
UK/AK: 400,- pr dag. VK 450,- + 100,- for finale.

 

Partilister:

Partilistene er foreløpige og vi tar forbehold om at det kan komme endringer. Åpne PDF for å se partilister i kvalitet lørdag og søndag samt VK lørdag.

SE PARTILISTER HER

 

Overnatting:

Overnatting på Altevatn Villmarkssenter vil være mulig, begrenset antall plasser. Pris for fullpensjon som inkl overnatting, frokost og lunsj begge dager samt jegermiddag er 1250,-. Alle som skal overnatte på Villmarkssenteret må selv medbringe sengetøy. Dyner og puter er det på senteret. For utdeling av rom, ta kontakt ved sekretariatet ved annkomst. Rommene må rengjøres før avreise. Frokost serveres hver morgen fra klokken. 07.00.

 

Informasjon:

Sekretariatet vil være på Altevatn Villmarkssenter og vil være åpent fra klokken 16.00 fredag ettermiddag. Lørdag og søndag vil sekretariatet være åpent hele dagen. Jegermiddagen vil bli servert lørdag ca.klokken 20.00.  Jegermiddagen vil koste 250kr for de som ikke har betalt for full pensjon. Vi har sjenkebevilgning lørdag slik at det vil være mulig å kjøpe øl og vin.

Som tidligere år planlegges det også denne gang å ta noen partier innover Altevatn med scootertransport. Hvis noen tar med egen scooter ber vi deg gi beskjed til prøveleder Bente Kristensen, se kontaktinfo under. Vi tar kr 50 per person for scootertransport og dette skal betales før partiene drar ut i terrenget. OFK har noen hjelmer for utlån, men oppfordrer alle som har til å ta med egen hjelm. Husk varme klær/fjellduk til både hund og eier til bruk under scooter transport

Vi minner om at det er parkeringsavgift ved selve Altevatnet. Dette kan betales på en automat som tar både kort og mynt på vei opp mot parkeringen. De fleste partier må påregne parkering her.

Husk registreringsbevis, vaksinasjonsattest og apportbevis/apportrype. Det kan bli foretatt kontroll av reg.nr ved bruk av chipscanner.

 

Kontaktinfo:

Prøveleder: Bente Kristensen – E-post: bente.kristensen@steinsund.com, Tlf: 481 35 526

Overnatting/betaling: Caroline Markussen – E-post: caroline@amarkussen.no, Tlf: 415 68 217

Partiliste/dogweb: Kristel Sjåstad Åsheim – E-post: krissja@online.no, Tlf: 481 35 707

 

 

Se også vår facebookside for info.