Nordlysprøven 7. -8. April 2018

posted in: Nyheter

OFOTEN FUGLEHUNDKLUBB INVITERER TIL TODAGER VINTERPRØVE VED ALTEVATN 7. – 8. APRIL 2018

Påmelding til jaktprøven må etter de nye reglene skje elektronisk via NKK. Det er åpent for påmelding og frist er 19. Mars! Følg link for påmelding:
http://web2.nkk.no/no/konfigurasjonsmappe_forside_og_rammeverk/forside/snarveier/terminlister/prover/

Overnatting:
Overnatting på Altevatn Villmarkssenter vil være mulig, begrenset antall plasser. Pris for fullpensjon som inkl overnatting, frokost og lunsj begge dager samt jegermiddag er 1250,-. Alle som skal overnatte på Villmarkssenteret må selv medbringe sengetøy. Dyner og puter er det på senteret. For utdeling av rom, ta kontakt ved sekretariatet ved ankomst. Husk at rommene må rengjøres før avreise. Frokost serveres hver morgen fra klokken. 07.00.

Informasjon:
Sekretariatet vil være på Altevatn Villmarkssenter og vil være åpent fra klokken 17.00 fredag ettermiddag. Lørdag og søndag vil sekretariatet være åpent hele dagen. Jegermiddagen vil bli servert lørdag ca.klokken 20.00. Jegermiddagen vil koste 250,- for de som ikke har betalt for full pensjon. Vi har sjenkebevilgning både fredag og lørdag slik at det vil være mulig å kjøpe øl og vin.

Som tidligere år planlegges det også denne gang å ta noen partier innover Altevatn med scootertransport. Hvis noen har mulighet til å ta med scooter setter vi stor pris på det! Gi beskjed til prøveleder Bente Kristensen, se kontaktinfo under. Vi tar kr 50 per person for scootertransport og dette skal betales før partiene drar ut i terrenget. OFK har noen hjelmer for utlån, men oppfordrer alle som har til å ta med egen hjelm. Husk varme klær/fjellduk til både hund og eier til bruk under scooter transport

Vi minner om at det er parkeringsavgift ved selve Altevatnet. Dette kan betales på en automat som tar både kort og mynt på vei opp mot parkeringen. De fleste partier må påregne parkering her.

Husk registreringsbevis, vaksinasjonsattest og apportbevis/apportrype. Det kan bli foretatt kontroll av reg.nr ved bruk av chipscanner.

 

Opprop kl. 08.00 ved Villmarkssenteret både lørdag og søndag!

 

Kontaktinfo:
Prøveleder: Bente Kristensen – E-post: bente.kristensen@steinsund.com, Tlf: 481 35 526

Overnatting/betaling: Caroline Markussen – E-post: caroline@amarkussen.no, Tlf: 415 68 217

Prøvesekretær: Kristel Sjåstad Åsheim – E-post: krissja@online.no, Tlf: 481 35 707

 

Følg med på facebook for løpende oppdateringer; https://www.facebook.com/events/327333104433936/