OFK Høstprøve 2018

posted in: Nyheter

OFOTEN FUGLEHUNDKLUBB INVITERER TIL FUGLEHUNDPRØVE VED ALTEVATN, VK OG KVALITET!
___________

OPPDATERT INFORMASJON PR 08/08:

Grunnet mangle på dommere ser vi oss nødt til å flytte UK/AK til søndag 9/9. En-dagers VK gjennomføres som planlagt 8/9.

Vi beklager for ulempen dette måtte medføre for de som har meldt seg på eller har planer om å gjøre det, men vi håper flere ønsker å ta turen til flotte Altevatn for å stille i VK lørdag eller kvaliet søndag.

De som er meldt på i UK/AK lørdag vil automatisk bli flyttet til søndag. Hvis du allerede har meldt på i kvalitet lørdag og ikke kan stille søndag ber vi deg ta kontakt med prøveleder Bente Kristensen på tlf 481 35 526 eller e-post: bente.kristensen@steinsund.com

___________

Påmelding til jaktprøven må etter de nye reglene skje elektronisk via NKK. Det er åpent for påmelding med frist 27.08.18! Følg link for påmelding:

https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html

___________

Informasjon:

Sekretariatet vil være på Jeger & Fisk sin hytte på Toppen ved Altevatn og vil være åpent fra klokken 17.00 fredag ettermiddag. Lørdag vil sekretariatet være åpent hele dagen. Opprop vil være kl 08.30 begge dager!

Det vil bli organisert leirplass med mulighet for overnatting i campingvogn eller telt. Det legges opp til felles grilling/middag fredags kveld.

Vi minner om at det er parkeringsavgift ved selve Altevatnet. Dette kan betales på en automat som tar både kort og mynt på vei opp mot parkeringen. De fleste partier må påregne parkering her.

Husk registreringsbevis, vaksinasjonsattest og apportbevis/apportrype. Det kan bli foretatt kontroll av reg.nr ved bruk av chipscanner.

Kontaktinfo:

Prøveleder: Bente Kristensen – E-post: bente.kristensen@steinsund.com, Tlf: 481 35 526

Jo Larssen – E-post: jo_larssen@hotmail.com, Tlf: 992 48 359
Caroline Markussen – E-post: caroline@amarkussen.no, Tlf: 415 68 217

www.ofotenfuglehundklubb.no