OFOTEN FUGLEHUNDKLUBB INVITERER TIL TODAGERS JAKTPRØVE 20. – 22. MARS 2020!

posted in: Uncategorized

Påmelding til jaktprøven skjer elektronisk via NKK. Påmeldingsfrist er 08.03.20. Følg link for påmelding: 

https://www.nkk.no/kalender/#offset=0|sortOrder=fromDate

Todagers prøve, UK/AK og VK m/ CACIT. Vi vil prøve å få opp et lite parti for nybegynnere, hvor deltakere kan få ekstra veiledning fra erfaren dommer. 

Terreng, Stormyra – Altevatnet. 

Overnatting:

NB! NY BASE FOR JAKTPRØVEN

Base og overnatting vil være på trivelige og ærverdige Lapphaugen Turiststasjon, Ca. 25 minutter kjøring til Setermoen. Det er reservert hytter. Hver deltaker bestiller selv overnatting direkte til Lapphaugen Turiststasjon og kan kontaktes på tlf. 771 77 127. De er betjent og klar for booking 04.02.20. www.lapphaugen.no 

En må påregne at flere deltakere blir plassert på samme hytte. Gi gjerne beskjed hvis du ønsker å bo sammen med noen. 

Pris; 

Priser for hytte er fra ca. kr. 200 – 300 pr.pers/døgn i felles hytte. Leie av sengetøy kr. 75 ,-.

Vi har begrenset kapasitet på leie av hytter og det vil være mulighet for bobil/ campingvogn m/ strøm for kr.300 pr.døgn. Alle kan benytte sanitæranlegg. 

Informasjon:

Sekretariatet vil være på Lapphaugen Turiststasjon og vil være åpent fra klokken 17.00 fredag ettermiddag. Lørdag og søndag vil sekretariatet være åpent hele dagen. Jegermiddagen vil bli servert lørdag ca. klokken 20.00. Jegermiddagen vil koste ca.kr 200,-. 

Frokost .kr. 100,- og for matpakke kr. 150,-. De som ønsker kan ordne med mat selv på hyttene. 

Som tidligere år planlegges det også denne gang å ta noen partier innover Altevatnet og vi er derfor avhengig av scooter. Gi beskjed til Geir Rune Stensland hvis du har mulighet til det, se kontaktinfo under. Vi tar kr 50 per person for scootertransport og dette skal betales før partiene drar ut i terrenget. OFK har noen hjelmer for utlån, men oppfordrer alle som har til å ta med egen hjelm. Husk varme klær/fjellduk til både hund og eier til bruk under scooter transport. Ellers tenkes det å bruke terreng fra Stormyra til Altevatnet. 

Vi minner om at det er parkeringsavgift ved selve Altevatnet. Dette kan betales på en automat som tar både kort og mynt på vei opp mot parkeringen. De fleste partier må påregne parkering her.

Husk registreringsbevis, vaksinasjonsattest og apportbevis/apportrype. Det kan bli foretatt kontroll av reg.nr ved bruk av chipscanner.

NB! opprop klokken 07.30.

Kontaktinfo:

Prøveleder: Bente Kristensen – E-post: bente.kristensen@steinsund.com, Tlf: 481 35 526

Prøvesekretær: Kamilla Katrine Jenssen – E-post:kamillajenssen@gmail.com, Tlf: 971 62 381

Scootertransport: Geir Rune Stensland – E-post:grstensland@gmail.com, Tlf: 904 04 102