Til minne om Frank Jæger

posted in: Nyheter

Den ufattelig triste nyheten kom til oss om at vår gode venn og nestleder i Ofoten Fuglehundklubb, Frank Jæger, døde 11. april bare 68 år gammel. Frank var en av dem som var med og stiftet Ofoten Fuglehundklubb, for over 30 år siden. I løpet av alle disse årene hadde Frank en rekke tillitsverv i klubben. De siste årene som nestleder. Frank var utdannet instruktør i aversjonsdressur og har strømmet et utall av hunder.

Interessen for jakt med fuglehund brakte han inn i et meget godt jegermiljø innenfor Ofoten Fuglehundklubb og Narvik og omegn Jeger og Fiskerforening. Frank så alltid frem til hver høst og rypejakt sammen med sine hunder og gode kamerater. Bare to dager før Frank plutselig falt i koma opplevde han med stor begeistring å få 1AK på sin flotte irsk setter Neadalens Attilla under Ofoten Fuglehundklubbs vinterprøve på Altevatn. Nå så han virkelig frem til å stille Attilla i VK, men dessverre skulle han ikke få oppleve det.

Med sitt alltid godt humør, smittende latter og sin positive fremferd viste Frank stor omsorg for mennesker og dyr. Frank vil bli dypt savnet. Vår store medfølelse i sorgen går til hans kone Marit og deres to sønner Torgrim og Vegard med familier.

Bisettelse i Fredskapellet i Narvik torsdag 25. april kl. 13:00.

Vi lyser fred over vår gode venn Frank Jæger sitt minne.

Ofoten Fuglehundklubb